Groep  – de Vlindertjes

We vangen kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar.  De groep is ruim opgezet zodat er voldoende ruimte is om te spelen, ontdekken, ontwikkelen en gewoon ‘zijn’. Dat vinden we heel belangrijk in een tijd waarin we al zoveel moeten. Hoe mooi onze groepsruimte ook is 😉 we zijn veel liever buiten en dat doen we dus ook meerdere keren per dag.
Juffie Lisette werkt al vanaf het begin bij De Vlinderboom (ze begon zelfs al stagiaire) en werkt samen met Juffie Yvonne, juffie Gurbet en juffie Marina om de kinderen weer een fijne, gezellige en waardevolle dag te bieden. Op vrijdag is juffie Joyce B van de Musjes ook gezellig een dagje bij de Vlindertjes.

Groep – het Mezennestje

Dit groepje bevindt zich op de eerste verdieping van De Vlinderboom. De groepssamenstelling is ook 0-4 jaar, net zoals bij De Vlindertjes. Juffie Bo maakt er samen met juffie Linda, juffie Merel en juffie Sandy weer een geweldige dag van met veel buitenspeelplezier en lekkere gezonde pannenkoekjes. 
De groep straalt warmte uit door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Ook hier is voldoende ruimte om vrij te spelen, samen te spelen en te ontwikkelen.

Groep  – de rupsjes

Deze groep zit in het naastgelegen pand namelijk op nr 9. Gekscherend noemen we deze locatie vaak ook nr 9.

De rupsjes zijn open sinds februari 2022. Juffie Yvanca werkt al vanaf het begin op deze groep en samen met juffie Susan en juffie Mieke worden de Rupsjes elke dag weer met veel liefde verzorgd en opgevangen.
Ze kunnen allemaal heel goed traplopen; deze groep zit namelijk op de eerste verdieping. We leren de kinderen dit al snel aan zodat ze het zelf kunnen. “Help mij het zelf te doen” komt terug in onze visie en zie je dus vooral in de dagelijkse dingen 🙂 

Groep – De Musjes

De Musjes zijn gestart in oktober 2023, na een grootschalige verbouwing is het nu een echte gezellige groep geworden.
Juffie Joyce heeft deze groep opgestart en samen met Juffie Sara, juffie Denise en Juffie Joyce B worden de kinderen vol liefde en aandacht verzorgd. 

Deze groep heeft een hoekje waar de kinderen zich even kunnen terug trekken en bijvoorbeeld een boekje lezen. Even tot rust komen na een middag buiten spelen of even lekker een dutje doen als ze er behoefte aan hebben.