Groep  – de Vlindertjes

 We vangen kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. In principe zijn dit maximaal 10 kinderen, maar het kan voor komen dat er een keer een extra kindje komt spelen van een andere dag, De groep is ruim opgezet zodat er voldoende ruimte is om te spelen, ontdekken, ontwikkelen en gewoon ‘zijn’. Dat vinden we heel belangrijk in een tijd waarin we al zoveel moeten. Hoe mooi onze groepsruimte ook is 😉 we zijn veel liever buiten en dat doen we dus ook meerdere keren per dag.

Groep  – de rupsjes

 Deze groep zit in het naastgelegen pand namelijk op nr 9. Gekscherend noemen we deze locatie vaak ook nr 9. 
De rupsjes zijn open sinds februari 2022. De naam mag je ook vrij letterlijk nemen want er zijn veel jonge kindjes te vinden op deze groep. Hierdoor staan we daar met 3 leidsters op 9 kindjes zodat we alle kinderen toch zoveel mogelijk aandacht kunnen geven. Verder slapen we ook lekker buiten en spelen we vanaf de zomer in een nóg grotere tuin.

Groep – het Mezennestje

Dit groepje is er later bijgekomen en bevindt zich op de eerste verdieping van De Vlinderboom. De groepssamenstelling is ook 0-4 jaar, net zoals bij De Vlindertjes. De groep straalt warmte uit door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Ook hier is voldoende ruimte om vrij te spelen, samen te spelen en te ontwikkelen.
Samen met De Vlindertjes gaan we meerdere keren per dag naar buiten.. We voeren dan de dieren of gaan zelfs lekker slapen in de buitenlucht. 

Groep – De Musjes

 Deze groep start naar verwachting eind september – begin oktober 🙂