de vlinderboom, ervaringen

Lees de ervaringen van verschillende kindjes en hun ouders op onze website. Wil je graag zelf je ervaringen met ons delen?
Maak gebruik van het formulier op deze pagina.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem contact met ons op.

Tijdens ons eerste bezoek aan De vlinderboom en tevens de rondleiding kregen we al gelijk een warm en huiselijk gevoel. Het contact met Patricia is heel erg fijn! Ze staat open voor al je wensen wat betreft opvang. De eerste keer brachten we Saartje dus met alle vertrouwen naar De vlinderboom.

Saartje geniet van de prachtige tuin en de konijntjes. Ook maakt ze iedere keer weer leuke knutselwerkjes. Als wij Saartje ophalen aan het eind van de dag heeft ze een grote glimlach op haar gezicht. Ze is hier echt op haar plek.

Evelien Trommelen - mama van Saartje

Wat ben ik blij dat we Revi bij de Vlinderboom hebben geplaatst. Vanaf het begin zit hij er echt op zijn plek. Revi is een gevoelig baby’tje die van rust en observeren houdt en Patricia weet hier heel erg goed mee om te gaan en kan Revi ook bieden wat hij nodig heeft. Ik hoef vaak niks uit te leggen omdat we dezelfde visie hebben 🙂

Jamie - mama van Revi

Onze dochter (4 jaar) komt sinds januari naar bso van de Vlinderboom. Zij en wij zijn heel blij met haar plekje daar. Zowel binnen als in de tuin is alles mooi, schoon en liefdevol verzorgd; kippen, konijntjes en fijn, natuurlijk spelmateriaal.

Patricia en collega Miranda gaan rustig, zachtaardig en vriendelijk om met de kinderen en hebben oog voor de eigenheid, krachten en bijzonderheden van de verschillende kinderen. En de betrokkenheid is duidelijk voelbaar; toen onze dochter flink en lang ziek was, lag er ineens fijne post voor haar van de Vlinderboom in de brievenbus: twee prachtige kaarten. Daar was ze heel blij mee.

Tijdens de middagen zijn er leuke dingen op het programma, zoals konijntjes voeren, cakejes bakken of knutselen, maar er is ook alle ruimte voor vrij spel en rust; lekker met een boekje in het speeltentje of op de bank. Heel fijn na een gezellige, maar drukke ochtend op school!

Ruth - mama van Jasmijn

Je eigen ervaring delen ?

Wil je graag jouw eigen ervaringen met De Vlinderboom delen, vul dan onderstaand formulier in en je bericht wordt op de website geplaatst.