de vlinderboom, ervaringen

Lees de ervaringen van verschillende kindjes en hun ouders op onze website. Wil je graag zelf je ervaringen met ons delen? Maak gebruik van het formulier op deze pagina.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem contact met ons op.

Toen wij op zoek gingen naar kinderopvang in Roosendaal kwamen we uit bij de Vlinderboom. De vormgeving van de website, de visie maar ook de kleuren op de website, spraken ons al direct aan. Tijdens de rondleiding op de groepen voelden wij meteen dat dit de opvang van onze zoon zou worden. Zoveel rust, natuurlijke materialen en de mooie tuin inclusief kippen en konijnen; dit is perfect. Vanaf dag 1 werd er écht gekeken naar wat híj nodig had. Wilde hij nabijheid? Dan mocht hij in de draagzak bij z’n juffie op de rug. Inmiddels is Luka al weer ruim een half jaar op de Vlinderboom en wij hebben hem ontzettend zien groeien op alle gebieden. Er word écht gekeken naar wat het individuele kind nodig heeft en dat is zo ontzettend belangrijk.
Sanne - mama van Luka

Tijdens ons eerste bezoek aan De vlinderboom en tevens de rondleiding kregen we al gelijk een warm en huiselijk gevoel. Het contact met Patricia is heel erg fijn! Ze staat open voor al je wensen wat betreft opvang. De eerste keer brachten we Saartje dus met alle vertrouwen naar De vlinderboom.

Saartje geniet van de prachtige tuin en de konijntjes. Ook maakt ze iedere keer weer leuke knutselwerkjes. Als wij Saartje ophalen aan het eind van de dag heeft ze een grote glimlach op haar gezicht. Ze is hier echt op haar plek.

Evelien Trommelen - mama van Saartje

Wat ben ik blij dat we Revi bij de Vlinderboom hebben geplaatst. Vanaf het begin zit hij er echt op zijn plek. Revi is een gevoelig baby’tje die van rust en observeren houdt en Patricia weet hier heel erg goed mee om te gaan en kan Revi ook bieden wat hij nodig heeft. Ik hoef vaak niks uit te leggen omdat we dezelfde visie hebben 🙂

Jamie - mama van Revi

In onze zoektocht naar een gepaste opvang voor Floris waar hij zich thuis voelt en met onze visie betreffende bewust opvoeden kwamen wij uit bij De Vlinderboom. Floris is een hooggevoelig persoontje die vooral van buiten houdt. De tuin en het buiten slapen sprak ons dan ook gelijk aan. De rust die de ruimte uitstraalt bij binnenkomst, het houten speelgoed, de vaste juffies dit voelde gelijk goed aan. Patricia en de andere juffies stralen uit waar ze voor staan en dat geeft een erg fijn gevoel.
Er wordt gekeken en ingespeeld op de noden van het kind. Floris zit hier echt op zijn plaats.

Sarita - mama van Floris

Een tevreden jongetje. Heerlijk spelend in de tuin of gezellig aan tafel met andere kids en een schaal vol met groente. Zo tref ik mijn zoon aan tijdens het ophalen. Nog na brabbelend over de kippen en het konijn die indruk op hem hebben gemaakt en dan die positieve juffen. Kort om een heerlijk plekje.

Fiona - mama Noan

Na jaren onze kinderen naar een ander kinderdagverblijf te hebben gebracht… toch de keuze gemaakt om te switchen. En wat heb ik daar geen spijt van, heerlijk om een kdv binnen te komen waar rust, vaste leidsters en een huiselijk gevoel aanwezig is. Ook zo leuk de tuin erbij met de diertjes! Kan niks beters wensen voor onze dochter.

Carolien

Jax is in april gestart op De Vlinderboom. Hij is hier volkomen in zijn element met de beestjes en de goede zorgen van juf Patricia!
Hij kan en mag hier volkomen zichzelf zijn wat ervoor zorgt dat hij zich er veilig voelt en dus ook echt zichzelf laat zien.
Jax gaat iedere dinsdag met grote zin naar De Vlinderboom.

Stephanie - mama van Jax

de vlinderboom, bewuste kinderopvang

je eigen ervaring delen

Wil je graag jouw eigen ervaringen met De Vlinderboom delen, vul dan onderstaand formulier in en je bericht wordt op de website geplaatst.